KVALITET: -Dette er våtsaltet torsk av aller beste kvalitet, reklamerer salgssjef Trine Knudsen hos Myre Fiskemottak. Den kommende vintersesongen ønsker hun seg enda mer fisk av denne typen.Foto: Silje Nilsen
KVALITET: -Dette er våtsaltet torsk av aller beste kvalitet, reklamerer salgssjef Trine Knudsen hos Myre Fiskemottak. Den kommende vintersesongen ønsker hun seg enda mer fisk av denne typen.Foto: Silje Nilsen

Myre Fiskemottak ønsker seg mer fisk av ypperste kvalitet i vinter

16. november 2019  kl 16:06

Ferskfisk, tørrfisk eller saltfisk: Hvordan fisken behandles fra den kommer om bord avgjør om familiemiddagen i Lisboa blir vellykket. - Fiskerne er sikkert fornøyd med at vi kjøpere betaler godt og konkurrerer om fangstene. Men skal vi inn på markeder som kan betale dagens høye norske fiskepriser er tilbakemeldingen klar. Vi må levere ypperste kvalitet, fastslår Ted Robin Endresen. 

- Og da snakker vi om kvalitet i alle ledd. Like mye i produksjonen hos oss som ute på fiskefeltet. Svikter det i ett ledd blir sluttresultatet mislykket, uansett, understreker han. KVALITET: -Dette er våtsaltet torsk av aller beste kvalitet, reklamerer salgssjef Trine Knudsen hos Myre Fiskemottak. Den kommende vintersesongen ønsker hun seg enda mer fisk av denne typen.Foto: Silje Nilsen

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...