PUBLISHER: Øystein Hage vil fra og med 6. januar være ansatt i stillingen som publisher for Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk.Foto: Ketil Svendsen
PUBLISHER: Øystein Hage vil fra og med 6. januar være ansatt i stillingen som publisher for Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk.Foto: Ketil Svendsen

Øystein Hage blir publisher for Fiskeribladet, IntraFish.no og Tekfisk

Øystein Hage er ansatt som publisher for NHSTs norske sjømatpublikasjoner.

Torhild Måkestad Martinussen
Telefon 55 30 22 34
Mobil 98404287
8. november 2019 11:06Oppdatert:
8. november 2019 11:08

Hage kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør for Fiskeribladet.

- Øystein Hage har sammen med et dyktig team sørget for at Fiskeribladet er blitt en tydelig og viktig stemme langt utenfor sjømatnæringen, sier styreleder i Fiskeribladet og administrerende direktør i NHST Global Publications, Trond Sundnes. 

Tydeligere rolle

Hage har vært redaktør i Fiskeribladet siden 2011.

- Med Hage som publisher skal NHST Global Publications ta en enda tydeligere rolle med de ledende merkevarene innenfor den norske sjømatnæringen, bygget på journalistikk, debatt og analyse, sier Sundnes.

zoomTrond Sundnes, administrerende direktør i NHST Global Publications
Trond Sundnes, administrerende direktør i NHST Global Publications

Fiskeribladet er allerede den viktigste nyhetsleverandøren og debattplattform for sjømatnæringen. IntraFish. no er et ledende nettsted for den norske oppdrettsnæringen, og Tekfisk har på et drøyt år vokst til å bli Norges viktigste nyhetskilde om teknologi innen sjømatnæringen.

- Sjømatnæringen konsolideres, og da er det også naturlig at vi setter organisasjonen i stand til å bli enda bedre og mer relevant, sier Sundnes. 

- Glad for tilliten

- Jeg er utrolig glad for å få denne tilliten, og gleder meg til å jobbe sammen med mine kunnskapsrike kolleger. Vi skal sette dagsorden og levere den mest relevante journalistikken for og om norsk sjømatnæring, sier Øystein Hage.

Han understreker at det skal bygges videre på de tre merkevarene, og at målet er å bli enda mer synlig.

- Vi skal dessuten utvikle vårt innhold, og bli enda bedre på de digitale flatene enn det vi er i dag, sier han.

- Fiskeribladet er et godt eksempel på hvordan man kan etablere seg som en nisjepublikasjon gjennom å sette dagsorden. Vi skal fortsatt være en kritisk, ærlig og tydelig stemme innenfor egen nisje og et viktig møtested for debatter. Journalistikk, dagsorden og forretningsutvikling vil også i fremtiden være nøkkelen for å vokse i abonnementsmarkedet, sier Sundnes.

Fiskeribladet AS og Intrafish.no vil fortsette som ulike juridiske enheter og vil regnskapsmessig bli behandlet hver for seg.

NHST Global Publications AS

  • NHST Global Publications AS er del av NHST Media Group AS, og består av ledende norske og internasjonale nisjepublikasjoner innen energi, shipping og sjømat. 
  • Selskapet omsatte for 304 millioner kroner i 2018. Trond Sundnes er administrerende direktør for NHST Global Publications. Styreleder er konsernsjef i NHST Media Group Hege Yli Melhus Ask.
  • Fiskeribladet er Norges største nettpublikasjon og avis innen fiskeri og havbruk. Den kommer ut som papirutgave mandag, onsdag og fredag og dekker hele norskekysten med nyheter knyttet til fiske, havbruk og industri, samt om havets miljø og klima. 
  • Avisen ble etablert gjennom en fusjon av publikasjonene Fiskeribladet og Fiskaren i 2009.
  • Intrafish.no er del av NHST Global Publications, som er 100 % eid av NHST Media Group. IntraFish er verdens største leverandør av nyheter og informasjon om sjømatnæringen gjennom to nettsteder: Intrafish.no og Intafish.com.
  • Intrafish.no dekker den norske oppdrettsnæringen. Intrafish.com dekker den internasjonale sjømatindustrien.
  • Tekfisk er en nettavis om teknologi og forskning i sjømatnæringen. Den utgis i samarbeid med IntraFish.no og Fiskeribladet, og har etter et drøyt år i drift vokst til å bli en av Norges største nettaviser for nyheter innen teknologi og forskning i sjømatnæringen
( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.