Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
19. oktober 2019 12:03

Ocean Flower AS

zoomBilde

I Hareid har styreleder Jon Olav Slettebakk startet et nytt aksjeselskap med 30.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal drive kjøp og salg av fiskeprodukter, blåskjelloppdrett og fiskeoppdrett og andre produkter/tjenester som naturlig hører sammen med dette. Salg og utvikling av tjenester innen telefoni.

KB Storm AS

I Rørvik I Vikna er det startet et nytt aksjeselskap med 1.960.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal selge tjenester tilknyttet hav- og kystbasert akvakultur. Ola Krystad er daglig leder og styremedlem. Kaare-Bjørn Krystad er styrets leder.

Vestar AS

Det nye aksjeselskapet i Averøy skal drive kystfiske og annem martime tjenester. Selskapet har fått 100.000 kroner i aksjekapital. Leif Edvin Rangøy er daglig leder o g styreleder. Åse Kristin Dyrhaug er varamedlem.

Algea Harvest AS

 I Kristiansund er det startet et nytt selskap som skal drive høsting og transport av marine ressurser slik som tang (alger) og fisk og andre produkter/tjenester som naturlig hører sammen med dette. Aksjekapitalen er på en million kroner. Styrets leder er Guiseppe Natale og styremedlemmer er Ottorino La Rocca og Antonino Volpe.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.