STOR KONSENTRASJON: Det var travel, men konsentrert stemning blant deltakere som kjempet om å lage den beste bacalao-retten med norsk klippfisk i hovedrollen da Sjømatrådet arrangerte kokkekonkurranse i Den dominikanske republikk.Foto: Norges sjømatråd
STOR KONSENTRASJON: Det var travel, men konsentrert stemning blant deltakere som kjempet om å lage den beste bacalao-retten med norsk klippfisk i hovedrollen da Sjømatrådet arrangerte kokkekonkurranse i Den dominikanske republikk.Foto: Norges sjømatråd

Dominikanske kokker konkurrerte om norgestur

13. oktober 2019  kl 16:30

Visste du at Den dominikanske republikk er det landet i verden der norsk sei spises aller mest? Og da helst som klippfisk. Sjømatrådet arrangerte nylig tidenes største kokkekonkurranse for norske klippfisk i Den dominikanske republikk. Hele 55 deltakere fordelt på kategoriene «Profesjonell», «Hjemmekokken» og «Studenter» kjempet om heder og ære - og ikke minst hovedpremien som var en reise til Norge . Vant ved hjelp av koksnøtt og chili STOR KONSENTRASJON: Det var travel, men konsentrert stemning blant deltakere som kjempet om å lage den beste bacalao-retten med norsk klippfisk i hovedrollen da Sjømatrådet arrangerte kokkekonkurranse i Den dominikanske republikk.Foto: Norges sjømatråd

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.