STOR KONSENTRASJON: Det var travel, men konsentrert stemning blant deltakere som kjempet om å lage den beste bacalao-retten med norsk klippfisk i hovedrollen da Sjømatrådet arrangerte kokkekonkurranse i Den dominikanske republikk.Foto: Norges sjømatråd
STOR KONSENTRASJON: Det var travel, men konsentrert stemning blant deltakere som kjempet om å lage den beste bacalao-retten med norsk klippfisk i hovedrollen da Sjømatrådet arrangerte kokkekonkurranse i Den dominikanske republikk.Foto: Norges sjømatråd

Dominikanske kokker konkurrerte om norgestur

13. oktober 2019  kl 16:30

Visste du at Den dominikanske republikk er det landet i verden der norsk sei spises aller mest? Og da helst som klippfisk. Sjømatrådet arrangerte nylig tidenes største kokkekonkurranse for norske klippfisk i Den dominikanske republikk. Hele 55 deltakere fordelt på kategoriene «Profesjonell», «Hjemmekokken» og «Studenter» kjempet om heder og ære - og ikke minst hovedpremien som var en reise til Norge . Vant ved hjelp av koksnøtt og chili STOR KONSENTRASJON: Det var travel, men konsentrert stemning blant deltakere som kjempet om å lage den beste bacalao-retten med norsk klippfisk i hovedrollen da Sjømatrådet arrangerte kokkekonkurranse i Den dominikanske republikk.Foto: Norges sjømatråd

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...