IMPONERTE: Mesterkokk Tea Hwan Ryu fra Seoul i Sør-Korea tilbereder makrell med asiatisk inspirasjon på Klippfiskakademiet i Ålesund under et tidligere norgesbesøk.Arkivfoto: Einar Lindbæk
IMPONERTE: Mesterkokk Tea Hwan Ryu fra Seoul i Sør-Korea tilbereder makrell med asiatisk inspirasjon på Klippfiskakademiet i Ålesund under et tidligere norgesbesøk.Arkivfoto: Einar Lindbæk

Sør-Korea higer etter norsk sjømat - nå reiser Nesvik dit

13. oktober 2019  kl 09:39

Sør-Korea er i verdenstoppen når det gjelder sjømatkonsum og nå vil fiskeriministeren selge enda mer norsk sjømat til sørkoreanerne. Konsumentene i Sør-Korea vet godt hva de vil ha. Sjømatrådets nyeste studie, som lanseres under det norske ministerbesøket i landet, viser at opphavet til sjømaten er noe av den viktigste informasjonen konsumentene ser etter i kjøpsøyeblikket. 

- Den norske næringen har jobbet med opphavsmerking i mange år, og markedet viser en fantastisk økning i opphavsmerkede produkter med Seafood from Norway-merket, sier Sjømatrådets fiskeriutsending i Japan og Sør-Korea, Gunvar L. Wie, i en pressemelding. IMPONERTE: Mesterkokk Tea Hwan Ryu fra Seoul i Sør-Korea tilbereder makrell med asiatisk inspirasjon på Klippfiskakademiet i Ålesund under et tidligere norgesbesøk.Arkivfoto: Einar Lindbæk

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.