IMPONERTE: Mesterkokk Tea Hwan Ryu fra Seoul i Sør-Korea tilbereder makrell med asiatisk inspirasjon på Klippfiskakademiet i Ålesund under et tidligere norgesbesøk.Arkivfoto: Einar Lindbæk
IMPONERTE: Mesterkokk Tea Hwan Ryu fra Seoul i Sør-Korea tilbereder makrell med asiatisk inspirasjon på Klippfiskakademiet i Ålesund under et tidligere norgesbesøk.Arkivfoto: Einar Lindbæk

Sør-Korea higer etter norsk sjømat - nå reiser Nesvik dit

13. oktober 2019  kl 09:39

Sør-Korea er i verdenstoppen når det gjelder sjømatkonsum og nå vil fiskeriministeren selge enda mer norsk sjømat til sørkoreanerne. Konsumentene i Sør-Korea vet godt hva de vil ha. Sjømatrådets nyeste studie, som lanseres under det norske ministerbesøket i landet, viser at opphavet til sjømaten er noe av den viktigste informasjonen konsumentene ser etter i kjøpsøyeblikket. 

- Den norske næringen har jobbet med opphavsmerking i mange år, og markedet viser en fantastisk økning i opphavsmerkede produkter med Seafood from Norway-merket, sier Sjømatrådets fiskeriutsending i Japan og Sør-Korea, Gunvar L. Wie, i en pressemelding. IMPONERTE: Mesterkokk Tea Hwan Ryu fra Seoul i Sør-Korea tilbereder makrell med asiatisk inspirasjon på Klippfiskakademiet i Ålesund under et tidligere norgesbesøk.Arkivfoto: Einar Lindbæk

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...