Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
17. august 2019 10:15

Skogsøy Fiskeri og Vikartjenester AS

zoomBilde

I Mandal er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive salg av fisk og skalldyr, og vikartjenester innen turisme og undervisning, samt det som naturlig står i forbindelse med dette. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Styrets leder er Magne Johannessen og Gro Johannessen er styremedlem.

Ikaros Leppefisk AS

I Nord-Stadland i Flatanger er det registrert et nytt aksjeselskap med en kapital på 30.000 kroner. Selskapet skal driv hav- og kystfiske. Svein Anders Hartvikøy er styrets leder.

OFS Nordkap AS

 I Honningsvåg skal det nystertede aksjeselskapet utvikle og drifte integrerte landbaserte akvakultursystemer og selge foredlede produkter fra disse anleggene, samt drive med produkter som naturlig faller sammen med dette, kjøp og salg av sjømat, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagender, og annet som naturlig faller sammen med dette. Daglig leder er Hrafn Sigvaldson som også er styremedlem. Ronny Magne Almenning er styrets leder, mens Helgi Sigvaldson, Eskild Rolf Brønlund og Jon Ove Stokke er styremedlemmer. Aksjekapitalen er på en million kroner.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.