Sortland Museum får drahjelp av Sivert Høyem

Hendelser
Ann Eileen Ditlevsen Nygård
Telefon 55 21 33 15
Mobil 932 56 318
12. august 2019 14:10

Sortland Museums storsatsing, Seabed, åpner onsdag 14. august. Seabed betyr havbunn, og det er havets betydning i nord, og konsekvensene av marin forsøpling og forurensning som er tema for utstillingen.

- Seabed er primært rettet mot barn og unge, men dette er en spektakulær utstilling som også vil appellere til voksne, sier Ane Høyem, enhetsleder ved Sortland Museum, i en pressemelding.

Museet har samarbeidet med ulike kunstnere og designere for å realisere prosjektet. Underveis i utstillingen er det også mange spennende aktiviteter for barn og unge.

Under åpningen vil Sivert Høyem framføre sangen Into the Sea sammen med et stort barnekor. Sortland Museum har invitert barn og unge i hele Vesterålen til å komme og synge sammen med Høyem.

- Sortlandssundet, eller The Sortland Sound, som det heter på engelsk, spiller en sentral rolle i utstillingen. Derfor er det ekstra morsomt at Sivert, som kanskje framfor noen representerer det musikalske «Soundet» av Sortland, åpner Seabed sammen med barna, sier Ane Høyem.

( VILKÅR )

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.