FIKK PRIS: Ordfører i Mandal, Alf Erik Andersen  (t.h), deler ut pris til "Årets Unge Fisker" til Carl Aamodt.Foto: Foto: Lennart Danielsen
FIKK PRIS: Ordfører i Mandal, Alf Erik Andersen  (t.h), deler ut pris til "Årets Unge Fisker" til Carl Aamodt.Foto: Foto: Lennart Danielsen

Carl fikk pris for sitt fiskerengasjement

Carl Fredrik Aamodt fra Søgne er valgt til Årets unge fisker. Bak kåringen står Fiskerlaget Sør og Skalldyrfestivalen.

Fiskeri
Øystein Hage
Telefon 55 21 33 13
Mobil 932 56 317
9. august 2019 14:47

De to organisasjonene har vært jury og vurdert mange nominerte kandidater til prisen «Årets unge Fisker». Valget falt på 29 år gamle Carl Fredrik Aamodt fra Søgne med følgende begrunnelse:

Årets Unge Fisker har et brennnende engasjement for fiskeriene i Sør-Norge og har vist at man kan gradvis bygge seg opp i fiskerinæringa med grundig strategi, stå-på-vilje og godt nettverk.

Carl F. Aamodt startet sin fiskerikarriere med jobb på en reketråler etter ungdomsskolen. i dag sysselsetter i dag en rekke lokal ungdom på sine fiskefartøy og skaper verdier av fiskeslag som tradisjonelt ikke har vært utnyttet.

Hans firma ble kåret til "Årets Gasellebedrift i Agder" for sin imponerende vekst i 2018.

Da Sørlandets største fiskebåt, "Sille Marie", sto i fare for å forsvinne ut av Søgne, jobbet Carl en intensiv kamp for å beholde arbeidsplassene og verdiene i Agder.

Han lyktes og fremtiden ser lys ut for rederiet. Carl har stått ved roret i hardt vær i Nordsjøen for å skaffe folket torsk til jul, og holder samtidig sin stødige hånd på roret i Kristiansand Fiskerlag som styreleder og tillitsmann for over 100 fiskere.

- Vi er stolt over å ha deg med på laget og gleder oss til spennende tider fremover i fiskeriene, uttaler ordfører i Mandal, Alf Erik Andersen.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.