FORNØYD: Jan Vindenes i Sotra Anchor and Chain har all grunn til å smile bredt etter å ha sikret storkontrakt.Arkivfoto: Nils Torsvik
FORNØYD: Jan Vindenes i Sotra Anchor and Chain har all grunn til å smile bredt etter å ha sikret storkontrakt.Arkivfoto: Nils Torsvik

Spanderte kake etter avtale på 12 mill.

Marked
Ann Eileen Ditlevsen Nygård
Telefon 55 21 33 15
Mobil 932 56 318
1. august 2019 11:13

Sotra Anchor & Chain i Hordaland har fått en avtale til en verdi av 12 millioner kroner. Dette er den største avtalen hittil i år og daglig leder Jan Vindenes, kjent som Kjetting-Jan, svarte med å spandere kake på medarbeiderne.

Avtalen bidrar til at årets juli blir den beste noensinne.

- De tre siste månedene har vært svært gode med flere nye oppdrag. Den siste avtalen er offshorerelatert, og innen offshore registrerer vi mer aktivitet enn på mange år. Det er ikke tvil om at offshore igjen viser styrke, sier Vindenes i en pressemelding.

- Allerede nå kan vi konstatere at ordreinngangen er vesentlig høyere enn på samme tid enn i fjor. Samtidig må det presiseres at fellesferie ikke er noen typisk lavsesong i denne bransjen. Ankere og kjettinger tar aldri ferie. Dette er utstyr som brukes hele året, fortsetter han. Vindenes påpeker dessuten at også skips og havbruksnæringen er i vekst.

 - Fortsetter siste halvdel av 2019 som det har startet, er det all grunn til å være optimistisk. Vi jobber hardt for hvert eneste oppdrag, og derfor er det på sin plass med kakefest når vi haler i land årets største avtale, sier han.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.