SPISER FOR LITE FISK: Professor i faget global helse ved NTNU, Jon Øyvind Odland, sier at det er grunn til bekymring over neste generasjons kosthold - nettopp fordi vi nordmenn spiser for lite sjømat.Illustrasjonsfoto: Aleksander Nordahl
SPISER FOR LITE FISK: Professor i faget global helse ved NTNU, Jon Øyvind Odland, sier at det er grunn til bekymring over neste generasjons kosthold - nettopp fordi vi nordmenn spiser for lite sjømat.Illustrasjonsfoto: Aleksander Nordahl

Professor: Nordmenn spiser for lite sjømat - mister viktige tilskudd av næringsstoffer

18. juli 2019  kl 16:33

- Ut fra dagens kunnskap bør man ikke fraråde noen fra å spise norsk sjømat. Tvert imot vil vi anbefale folk å spise mer sjømat av alle slag. Det sier Jon Øyvind Odland til IntraFish. Han er professor i faget global helse ved Norges største universitet, NTNU, i Trondheim. Han har jobbet med Det arktiske miljøprogrammet (AMAP) i 20 år, blant annet som én av lederne av helseundersøkelser som er gjennomført i flere land og verdensdeler. SPISER FOR LITE FISK: Professor i faget global helse ved NTNU, Jon Øyvind Odland, sier at det er grunn til bekymring over neste generasjons kosthold - nettopp fordi vi nordmenn spiser for lite sjømat.Illustrasjonsfoto: Aleksander Nordahl

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.