KVALITETSSTEMPEL: Det er gledelig å se at folk over hele verden mener at det er et kvalitetsstempel når sjømaten i butikkene er merket med «Seafood from Norway».Illustrasjonsfoto: Øystein Hage
KVALITETSSTEMPEL: Det er gledelig å se at folk over hele verden mener at det er et kvalitetsstempel når sjømaten i butikkene er merket med «Seafood from Norway».Illustrasjonsfoto: Øystein Hage

Unik innsikt i sjømatvaner

7. juli 2019  kl 08:52

Det er kanskje ikke så mange som vet at vi i Sjømatrådet gjennomfører verdens største sjømatstudie årlig. Den innbefatter 25.000 respondenter i opptil 25 ulike markeder rundt om i verden. Sjømatstudiene er blitt gjennomført over flere år, og nå holder vi på med å planlegge neste års versjon. Dette er spennende arbeid, for disse spørreundersøkelsene er viktige for både næringen og oss. Resultatene gir oss et unikt innblikk i hvilke tanker sjømatspisere rundt om i hele verden gjør seg når de skal handle sin fisk og sine skalldyr. Vi får vite hvilke holdninger de har til sjømatens opphav, hva de mener om oppdrett, hva de assosierer med norsk sjømat - og hvilke trender vi må følge med på i tiden som kommer. Alt dette er kunnskap næringen kan oppdatere seg på, så vi i Sjømatrådet lar undersøkelsene våre ligger tilgjengelig for alle norske eksportører av sjømat. 

Vi har i dag en «nummer 1-posisjon» i de aller fleste av våre viktigste markeder KVALITETSSTEMPEL: Det er gledelig å se at folk over hele verden mener at det er et kvalitetsstempel når sjømaten i butikkene er merket med «Seafood from Norway».Illustrasjonsfoto: Øystein Hage

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...

Bærekraftig havbruk

Kommentar
14. juli 2019 09:19

Forby turister å ta fisk over grensen

Kommentar
4 kommentarer13. juli 2019 19:52

Levendelagret torsk kan bli en suksess i USA

Kommentar
1 kommentar13. juli 2019 09:15

- Vår grådighet er blitt måkenes sult

Leserinnlegg
2 kommentarer10. juli 2019 12:40

Økt bearbeiding?

Kommentar
7. juli 2019 20:26

Fortsetter det amerikanske eventyret?

Kronikk
1 kommentar7. juli 2019 15:06

ICES er i endring. Skal Noreg vere med?

Leserinnlegg
6. juli 2019 14:54

Svarte kongekrabber

Kommentar
1 kommentar6. juli 2019 12:54

Vindkraft til havs

Leserinnlegg
3 kommentarer5. juli 2019 20:25
FASTE SKRIBENTER
SKRIBENTER
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...