BRILJERER MED SELKJØTT: Kugan Velautham, kjøkkensjef på Full Steam i Tromsø, opplever stor suksess med å servere selkjøtt til sine gjester.Foto: Jørn Mikael Hagen
BRILJERER MED SELKJØTT: Kugan Velautham, kjøkkensjef på Full Steam i Tromsø, opplever stor suksess med å servere selkjøtt til sine gjester.Foto: Jørn Mikael Hagen

Kugan serverer gjestene selkjøtt, og alle jubler

14. juli 2019  kl 18:06

Kugan ble med på selfangst i Østisen, og serverer selkjøttet på et av Tromsøs nye og mest trendy restauranttilskudd. Her finner du kun villfanget sjømat og ingen oppdrettsprodukter. Skjønt om man velger å kalle stedet restaurant eller opplevelsessenter, eventuelt begge deler, får være opp til hver enkelt som besøker stedet.

- Det er nesten litt skummelt. For det finnes jo ikke noen bedre score å få. Men da får vi bare fortsette å holde en høy kvalitet, slår Kalle Mentzen fast. BRILJERER MED SELKJØTT: Kugan Velautham, kjøkkensjef på Full Steam i Tromsø, opplever stor suksess med å servere selkjøtt til sine gjester.Foto: Jørn Mikael Hagen

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...