LÆRLINGER: Her er alle lærlingene til Lerøy Seafood fra NCE Seafood Innovation Clusters opplæringsprogram. Her er de utenfor Lerøys pakkeri på Jøsnøya i Trøndelag. Bildet ble tatt i forbindelse med samlingen i Trondheim. Fra høyre: Erik Selaas, Simon Austevoll, Embla Kirkemoen, Martin Husa og Adil Aziz. Foto: Erik Selaas
LÆRLINGER: Her er alle lærlingene til Lerøy Seafood fra NCE Seafood Innovation Clusters opplæringsprogram. Her er de utenfor Lerøys pakkeri på Jøsnøya i Trøndelag. Bildet ble tatt i forbindelse med samlingen i Trondheim. Fra høyre: Erik Selaas, Simon Austevoll, Embla Kirkemoen, Martin Husa og Adil Aziz. Foto: Erik Selaas

Kult opplegg gav drømmejobb i sjømatnæringa

29. juni 2019  kl 15:05

Erik Selaas fikk tilbud om plass i NCE Seafood Innovation Clusters trainee-program i fjor. Siden har han blitt ansatt i Lerøy Seafood. Selaas har utdanning fra høyskolen i Molde hvor han tok en bachelorgrad i logistikk og supply-chain management. Deretter ble han ansatt av selskapet Ramco som driver med service av OCTG-utstyr for oljenæringen. 

- Her ble jeg tipset om programmet Seafood Trainee. Jeg søkte, og ble tilbudt jobb hos Lerøy. Jeg var så heldig at jeg fikk rullere litt og jobbe for flere teams, sier Selaas.  LÆRLINGER: Her er alle lærlingene til Lerøy Seafood fra NCE Seafood Innovation Clusters opplæringsprogram. Her er de utenfor Lerøys pakkeri på Jøsnøya i Trøndelag. Bildet ble tatt i forbindelse med samlingen i Trondheim. Fra høyre: Erik Selaas, Simon Austevoll, Embla Kirkemoen, Martin Husa og Adil Aziz. Foto: Erik Selaas

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...