FÅR DRAHJELP: Sjømat er stadig på menyen på Meløy videregående skole på Inndyr. Nå skal ungdommene få proff kokkehjelp til å lære å lage sjømatretter.Arkivfoto: Kenneth Didriksen
FÅR DRAHJELP: Sjømat er stadig på menyen på Meløy videregående skole på Inndyr. Nå skal ungdommene få proff kokkehjelp til å lære å lage sjømatretter.Arkivfoto: Kenneth Didriksen

Proff kokk skal lære ungdommen å lage sjømat

26. mai 2019  kl 10:05

«Sjømatkalas på 1-2-3» heter inspirasjonskurset i sjømatlaging som nå kjøres i gang i for skoleelever i Nordland. Her skal ungdommen lære hvordan de kan lage enkle sjømatretter på hybelkjøkkenet. Alle elever på VG1 ved Meløy videregående skole på Inndyr, skal få en innføring i hvordan de kan lage enkle retter av sjømat som passer godt når de bor på hybel. Svært mange av elevene ved skolen kommer fra andre steder enn Inndyr og må venne seg til en tilværelse på hybel. For noen kan det være krevende å lage sin egen middagsmat på daglig basis. Vil motvirke trend FÅR DRAHJELP: Sjømat er stadig på menyen på Meløy videregående skole på Inndyr. Nå skal ungdommene få proff kokkehjelp til å lære å lage sjømatretter.Arkivfoto: Kenneth Didriksen

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...