- Varemerket Seafood from Norway kan brukes av norske produsenter og eksportører, samt av utenlandske selskaper som har gjennomgått en lisensieringsprosedyre og fått lisens, skriver Jan Eirik Johnsen, Manager Joint Marketing, i Norges sjømatråd.Foto: Norges sjømatråd
- Varemerket Seafood from Norway kan brukes av norske produsenter og eksportører, samt av utenlandske selskaper som har gjennomgått en lisensieringsprosedyre og fått lisens, skriver Jan Eirik Johnsen, Manager Joint Marketing, i Norges sjømatråd.Foto: Norges sjømatråd

Sjømatrådet: Ikke fritt frem å bruke «Seafood from Norway»

30. april 2019  kl 05:00

Kronikken «Seafood from Nowhere», ført i pennen av Lisa Leinebø Pinheiro, tar opp en rekke viktige spørsmål rundt merking av fisk og bruk av merket «Seafood from Norway». Hun er bekymret for at vi er i ferd med å forvalte bort de verdiene som er bygget rundt det norske opphavet.

Lover og definisjon om hva som er norsk - Varemerket Seafood from Norway kan brukes av norske produsenter og eksportører, samt av utenlandske selskaper som har gjennomgått en lisensieringsprosedyre og fått lisens, skriver Jan Eirik Johnsen, Manager Joint Marketing, i Norges sjømatråd.Foto: Norges sjømatråd

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...

- Et skudd for baugen for sjarkflåten

Leserinnlegg
1 kommentar19. oktober 2019 11:20

- Føringstilskudd og en framtidsrettet sjømatnæring

Leserinnlegg
1 kommentar18. oktober 2019 11:02

Rømt oppdrettslaks er en tragedie for villaksen

Kronikk
4 kommentarer16. oktober 2019 17:06

Villaks, oppdrettslaks og bærekraft

Kronikk
1 kommentar16. oktober 2019 17:06

Framtidsmaten vår

Kommentar
13. oktober 2019 08:20

Jantelov og skam - slutt med det!

Kronikk
12. oktober 2019 14:13

Hav og klima er budsjettapere

Kommentar
12. oktober 2019 11:06

- Jeg er på banen for å redde villaksen

Leserinnlegg
4 kommentarer12. oktober 2019 10:01

- Kystfiendtlige høyrekutt

Leserinnlegg
10. oktober 2019 15:44
FASTE SKRIBENTER
SKRIBENTER
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...