SKALLDYR: Norges sjømatråd håper enda flere skal bli oppmerksomme på norsk sjømat - norske skalldyr er allerede superstjerner på gastronomiens himmel.Illustrasjonsfoto: Andreas Lindlahr
SKALLDYR: Norges sjømatråd håper enda flere skal bli oppmerksomme på norsk sjømat - norske skalldyr er allerede superstjerner på gastronomiens himmel.Illustrasjonsfoto: Andreas Lindlahr

- Skalldyr fra Norge er globale superstjerner

9. mars 2019  kl 10:02

Det nordiske kjøkken har fått en pangstart på 2019. I januar kapret Danmark, Sverige og Norge de tre øverste plassene under årets Bocuse d'Or. Den 18. februar fikk hele 64 restauranter fordelt totalt 80 høythengende stjerner i Michelin-guidens nordiske seremoni i Århus, og nå i starten av mars har Oslo vært vertskap for den internasjonale kulinariske kongressen Parabere Forum. Sjømatrådets strategi for skallsatsingen er at vi sammen med næringen skal jobbe mot toppkokksegmentet, og derfor var vi offisiell sjømatpartner for Parabere Forum. Denne kongressen samlet 400 ledere og toppkokker fra hele verden for å styrke kvinners rolle i den globale gastronomien og gi nye perspektiver til viktige problemstillinger knyttet til mat. Samarbeidet sikret en særskilt god mulighet til å løfte fram fantastiske råvarer, delikatesser i verdensklasse og deres unike fangsthistorier. Det ga oss en ypperlig anledning til å møte betydningsfulle ambassadører fra hele verden og å bygge kjennskap til sjømatnasjonen Norge. SKALLDYR: Norges sjømatråd håper enda flere skal bli oppmerksomme på norsk sjømat - norske skalldyr er allerede superstjerner på gastronomiens himmel.Illustrasjonsfoto: Andreas Lindlahr

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...

Sildas siste venn

Kommentar
24. mars 2019 08:30

- Vårens vakreste eventyr er i emning

Leserinnlegg
23. mars 2019 15:19

- En verden der 1 + 1 = 2

Leserinnlegg
1 kommentar23. mars 2019 10:21

- Penger, møkk og ressursrente

Leserinnlegg
2 kommentarer22. mars 2019 05:00

- Å høste på rødåta er tukling med økosystemet

Kommentar
2 kommentarer20. mars 2019 05:00

- Dryge påstander fra Hammerfest Fiskarlag

Leserinnlegg
1 kommentar19. mars 2019 13:36

- Milliardran fra kystflåten

Leserinnlegg
19. mars 2019 13:36

- Fangst av rødåte er å sage av greina vi sitter på

Leserinnlegg
2 kommentarer19. mars 2019 05:00
FASTE SKRIBENTER
SKRIBENTER
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...