KOKKER: Kokk Nikolai Svarstad ogkokk og soussjef Vilde Lunde Træet jobber sammen om skalldyrrettene.Foto: OLE ERIK KLOKEIDE
KOKKER: Kokk Nikolai Svarstad ogkokk og soussjef Vilde Lunde Træet jobber sammen om skalldyrrettene.Foto: OLE ERIK KLOKEIDE

En annerledes skalldyruke i Bergen

20. februar 2019  kl 18:15

Har du smakt kråkebolle, kuskjell, teppeskjell, oskjell eller sjøpølse? Det står på menyen hos flere bergensrestauranter nå. Fiskeribladet besøkte 1877. Det som regnes som delikatesser på flere av verdens topprestauranter, som for eksempel Maemo, Noma, Geranium og St. John, får du nå på fire restauranter i Bergen. Bien Basar, 1877, Colonialen og Cornelius på Holmen. Havsesong KOKKER: Kokk Nikolai Svarstad ogkokk og soussjef Vilde Lunde Træet jobber sammen om skalldyrrettene.Foto: OLE ERIK KLOKEIDE

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.