Fra venstre: Kenneth Hansen (sønn av Karl), Karl Alberth Hansen og Erlend Ringjord med den historiske ferksfiskleveransen hos Karls Fisk og Skalldyr. Ei kveite snek seg med i fangsten.Foto: Jørn Mikael Hagen
Fra venstre: Kenneth Hansen (sønn av Karl), Karl Alberth Hansen og Erlend Ringjord med den historiske ferksfiskleveransen hos Karls Fisk og Skalldyr. Ei kveite snek seg med i fangsten.Foto: Jørn Mikael Hagen

Her landes fersk fisk i Tromsø for første gang på 20 år

14. desember 2018  kl 13:35

Tromsø liker å kalle seg torskehovedstaden. Men alt som landes i Ishavsbyen er frossenfisk. Det ønsker Karls Fisk og Skalldyr å gjøre noe med. Fredag formiddag la «Sjøgutten» til kai hos Karls Fisk og Skalldyr i Tromsø. Om bord hadde de to tonn fersk torsk som Karl Alberth Hansen hadde bestilt. - To tonn er selvsagt relativt beskjedne mengder, men dette er først og fremst ment som en gimmick. Et hint om at dette trenger Tromsø, sier Hansen til Fiskeribladet. Fra venstre: Kenneth Hansen (sønn av Karl), Karl Alberth Hansen og Erlend Ringjord med den historiske ferksfiskleveransen hos Karls Fisk og Skalldyr. Ei kveite snek seg med i fangsten.Foto: Jørn Mikael Hagen

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...