LAVT KLIMAAVTRYKK: Pelagisk fisk kommer best ut i klimasammenheng. På bildet poserer administrerende direktør i Ouwehand, Anton van der Plas, med en matjessild slik den nederlandske delikatessen skal spises.Illustrasjonsfoto: Tommy Ellingsen
LAVT KLIMAAVTRYKK: Pelagisk fisk kommer best ut i klimasammenheng. På bildet poserer administrerende direktør i Ouwehand, Anton van der Plas, med en matjessild slik den nederlandske delikatessen skal spises.Illustrasjonsfoto: Tommy Ellingsen

- Markedsfør fisk som noe bærekraftig

17. oktober 2018  kl 05:00

Hvis vi ikke klarer å vinne på hjemmebane, hvordan skal vi da klare å vinne på bortebane? Tall fra Norges sjømatråd viser at salget av fisk hadde en nedgang på 15 prosent i 2017. Spesielt er det den yngre generasjon på 18-34 år som skiller seg negativt ut.  Målbart LAVT KLIMAAVTRYKK: Pelagisk fisk kommer best ut i klimasammenheng. På bildet poserer administrerende direktør i Ouwehand, Anton van der Plas, med en matjessild slik den nederlandske delikatessen skal spises.Illustrasjonsfoto: Tommy Ellingsen

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

Ein stad går grensa

Kommentar
10. august 2020 19:30

Planlegg kysten for matproduksjon!

Kronikk
9. august 2020 13:44

Svak krone stimulerer sjømateksporten i 2020

Leserinnlegg
6. august 2020 08:29

Jasså, går det ikke an?

Kommentar
4. august 2020 07:32

Debatt: - Vi er bekymret for sjøfolkene

Leserinnlegg
3. august 2020 12:08

Mer klimavennlig sjømatproduksjon

Leserinnlegg
2. august 2020 13:45

En sommer ved havet

Kronikk
1. august 2020 16:01

Debatt: - Havet er ingen søppelplass

Leserinnlegg
30. juli 2020 10:56

Debatt: - Få sjøfolka hjem!

Leserinnlegg
30. juli 2020 08:42

Fremtidsrettet fiskerinæring

Leserinnlegg
27. juli 2020 09:43

Hjartesukk frå ein olding til sjøs

Leserinnlegg
26. juli 2020 09:05
FASTE SKRIBENTER
SKRIBENTER
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.