LAVT KLIMAAVTRYKK: Pelagisk fisk kommer best ut i klimasammenheng. På bildet poserer administrerende direktør i Ouwehand, Anton van der Plas, med en matjessild slik den nederlandske delikatessen skal spises.Illustrasjonsfoto: Tommy Ellingsen
LAVT KLIMAAVTRYKK: Pelagisk fisk kommer best ut i klimasammenheng. På bildet poserer administrerende direktør i Ouwehand, Anton van der Plas, med en matjessild slik den nederlandske delikatessen skal spises.Illustrasjonsfoto: Tommy Ellingsen

- Markedsfør fisk som noe bærekraftig

17. oktober 2018  kl 05:00

Hvis vi ikke klarer å vinne på hjemmebane, hvordan skal vi da klare å vinne på bortebane? Tall fra Norges sjømatråd viser at salget av fisk hadde en nedgang på 15 prosent i 2017. Spesielt er det den yngre generasjon på 18-34 år som skiller seg negativt ut.  Målbart LAVT KLIMAAVTRYKK: Pelagisk fisk kommer best ut i klimasammenheng. På bildet poserer administrerende direktør i Ouwehand, Anton van der Plas, med en matjessild slik den nederlandske delikatessen skal spises.Illustrasjonsfoto: Tommy Ellingsen

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...

- Det som er i ferd med å skje i Øyfjorden er katastrofalt

Leserinnlegg
5 kommentarer16. januar 2019 10:58

It's a man's world

Kommentar
1 kommentar15. januar 2019 18:11

Store bidrag fra lokale selskap

Leserinnlegg
13. januar 2019 12:32

Hammerfest Fiskarlag og tredjelandskvoter

Leserinnlegg
12. januar 2019 15:28

Ettertraktet vare

Kommentar
12. januar 2019 15:09

- Prisgaloppen på kvoter kan stanses

Leserinnlegg
12. januar 2019 10:07

- Nytt lavmål fra Steinar Eliassen

Leserinnlegg
1 kommentar10. januar 2019 12:32

Hvor skal de 50.000 nye arbeidsplassene komme fra?

Kommentar
2 kommentarer10. januar 2019 10:46

Åpent brev til Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum

Leserinnlegg
1 kommentar10. januar 2019 05:00

- Fiskeribladet har sett lyset i tunnelen - synd det var toget

Leserinnlegg
3 kommentarer9. januar 2019 09:45
FASTE SKRIBENTER
SKRIBENTER
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...