VOKSER: Arne Harald Stensland daglig leder ved Skude Fryseri står på kaien der han håper å ha et nytt fryselager om noen år. Fryseriet trenger mer lagringsplass for kjøtt og pelagisk fisk. - Vi skal ikke fylle ut med masser, planen er at bygget skal stå på påler, forteller Stensland.Foto: Torhild Måkestad Martinussen
VOKSER: Arne Harald Stensland daglig leder ved Skude Fryseri står på kaien der han håper å ha et nytt fryselager om noen år. Fryseriet trenger mer lagringsplass for kjøtt og pelagisk fisk. - Vi skal ikke fylle ut med masser, planen er at bygget skal stå på påler, forteller Stensland.Foto: Torhild Måkestad Martinussen

Skude Fryseri har store utbyggingsplaner - men må få naboene med på laget

11. september 2018  kl 05:00

Skude Fryseri har i dag plass til å lagre 10.000 tonn pelagisk fisk. Dersom ikke naboer legger kjepper i hjulene, vil fryseriet utvide frysekapasiteten med 5000 tonn. Skude Fryseri har planer om å bygge et nytt fryselager på 1700 kvadratmeter ved den gamle fergelemmen på kaien i Skudeneshavn. Men planene for bygget som vil bli 10 meter høyt og kunne romme 5000 tonn pelagisk fisk, møter motbør.

Lageret som vi planlegger for kan ta 5000 tonn. Det ville vi fylt opp på bare ett år VOKSER: Arne Harald Stensland daglig leder ved Skude Fryseri står på kaien der han håper å ha et nytt fryselager om noen år. Fryseriet trenger mer lagringsplass for kjøtt og pelagisk fisk. - Vi skal ikke fylle ut med masser, planen er at bygget skal stå på påler, forteller Stensland.Foto: Torhild Måkestad Martinussen

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her
—————VELG ALTERNATIV—————
——eller——
——eller——

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...