Nye fjes i Sjømatrådet

Pressemelding
Redaksjon
7. september 2018 10:12
zoomAnna Reibo Jentoft fra Tromsø starter i september som prosjektmedarbeider i det nasjonale kostholdsprogrammet Fiskesprell.Foto: Norges sjømatråd
Anna Reibo Jentoft fra Tromsø starter i september som prosjektmedarbeider i det nasjonale kostholdsprogrammet Fiskesprell.Foto: Norges sjømatråd

Sjømatrådet har ansatt tre nye medarbeidere. Frank Isaksen starter i stillingen som sjefsanalytiker, Jon Hallvard Oddstøl går inn i rollen som teamleder i markedsavdelingen og Anna Reibo Jentoft er ny prosjektmedarbeider i det nasjonale kostholdsprogrammet Fiskesprell. 

Det bekrefter Sjømatrådet i en pressemelding.

zoomFrank Isaksen starter 20. oktober i stillingen som sjefsanalytiker i Sjømatrådet. Frank er opprinnelig fra Skjervøy og flytter i løpet av høsten fra Oslo til Tromsø.
Frank Isaksen starter 20. oktober i stillingen som sjefsanalytiker i Sjømatrådet. Frank er opprinnelig fra Skjervøy og flytter i løpet av høsten fra Oslo til Tromsø.

Frank Isaksen (44) starter 20. oktober i stillingen som sjefsanalytiker i Sjømatrådet. Isaksen er sertifisert finansanalytiker og har de siste årene drevet sin egen virksomhet Simulation Finance AS. Han har også lang erfaring som analytiker i banknæringen. Isaksen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og London School of Economics. Nå flytter han hjem til Troms og Tromsø for å være med å styrke analysearbeidet i Norges sjømatråd.

- Jeg ble fristet av å jobbe med Norges beste eksportprodukt og med en næring som bidrar til arbeidsplasser og utvikling av kyst-Norge. Norges sjømatråd virker til å ha et hyggelig og faglig godt miljø, og jeg fikk et svært godt inntrykk av de personene jeg møtte i intervjuprosessen. Nå håper jeg å kunne bidra med å skaffe verdifull innsikt i markedene som vi kan videreformidle til bedriftene i bransjen slik at de kan bli enda bedre til å planlegge og utvikle sin virksomheter. I tillegg har jeg også lengtet hjem til folkene og naturen i Nord-Norge, sier den nye sjefsanalytikeren.

Frank Isaksen kommer opprinnelig fra Skjervøy, men har jobbet og bodd i Oslo siden 1997.

zoomJon Hallvard Oddstøl, opprinnelig fra Kristiansund, starter i september som teamleder på markedsavdelingen i Sjømatrådet.
Jon Hallvard Oddstøl, opprinnelig fra Kristiansund, starter i september som teamleder på markedsavdelingen i Sjømatrådet.

Jon Hallvard Oddstøl (43) startet denne uken som teamleder på markedsavdelingen. Oddstøl har de siste årene innehatt en rekke stillinger i Sparebanken Nord-Norge. Blant annet har han ledet markedsavdelingen og vært ansvarlig for koordinering av operative markedsuttak. I de to siste årene har Oddstøl vært prosjektleder for marked og digitalt salg.

Oddstøl er utdannet sivilmarkedsfører med mastergrad i markedsføringsledelse fra BI.

- Etter mange år i banken blir dette en ny og stor utfordring. Sjømatnæringen er en spennende og fremtidsrettet bransje, som jeg ser frem til å bli kjent med. Det er en ukjent næring for meg, så det blir en bratt læringskurve, men den utfordringen ser jeg frem til, sier Jon Hallvard Oddstøl, som opprinnelig er fra Kristiansund.

zoomAnna Reibo Jentoft fra Tromsø starter i september som prosjektmedarbeider i det nasjonale kostholdsprogrammet Fiskesprell.
Anna Reibo Jentoft fra Tromsø starter i september som prosjektmedarbeider i det nasjonale kostholdsprogrammet Fiskesprell.

Anna Reibo Jentoft (31) starter denne uken som prosjektmedarbeider i det nasjonale kostholdsprogrammet Fiskesprell. Reibo Jentoft har en fersk mastergrad i internasjonal fiskeriforvaltning og en bachelorgrad i ledelse, innovasjon og marked fra UIT Norges Arktiske Universitet. Reibo Jentoft har allsidig arbeidserfaring ved siden av studiene, blant annet fra mediebransjen.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og bli kjent med nye kolleger i Sjømatrådet. Jeg tror det blir både en morsom og viktig jobb med å bidra til å bedre ernæring blant barn og unge, sier Anna Reibo Jentoft, som nettopp har flyttet tilbake til Tromsø.

( VILKÅR )

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...