FAMILIEN: Fra venstre Kenneth, Stian, Svenn-Are, Dan Even og Ragnar Fjellskål som driver sjømatkonsernet i Bergen.Foto: OLE ERIK KLOKEIDE
FAMILIEN: Fra venstre Kenneth, Stian, Svenn-Are, Dan Even og Ragnar Fjellskål som driver sjømatkonsernet i Bergen.Foto: OLE ERIK KLOKEIDE

Gigantvekst på sjømat for Fjellskål-familien

4. september 2018  kl 17:45

Fjellskål-familiens sjømatselskaper har vokst fra 35 millioner til over 830 millioner kroner på seks år. Familien leverer eksklusiv sjømat hovedsakelig til cruise-, yacht- og shippingindustrien og turister på Torget i Bergen. De har mellom 600 og 650 varelinjer av fisk, skalldyr og andre spesialprodukter til enhver tid, både norske og importerte varer. Alt mulig fra sild og sei til Belugakaviar til 11.500 kroner for en 125 grams boks. De leverer eksklusiv sjømat som kongekrabbe og hummer til 899 kroner kiloen og kaviar til cruisebåter, superyachter, shippingindustrien og oljerigger. I tillegg selger de sjømat over disk og serverer eksklusiv sjømat i restauranten i butikken. De fem aktive i Fjellskål-familien sier de lever og ånder for sjømat. FAMILIEN: Fra venstre Kenneth, Stian, Svenn-Are, Dan Even og Ragnar Fjellskål som driver sjømatkonsernet i Bergen.Foto: OLE ERIK KLOKEIDE

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...