SIDEBLIKK: Arne Hjeltnes kastet et sideblikk på pelagisk fisk da han kom med sine anbefalinger om å gjøre seg mer lekker med sild i det globale markedet. Selv bygger han opp merkevaren «Gamvik» på hvitfisk med visjoner og drømmer.Foto: Einar Lindbæk
SIDEBLIKK: Arne Hjeltnes kastet et sideblikk på pelagisk fisk da han kom med sine anbefalinger om å gjøre seg mer lekker med sild i det globale markedet. Selv bygger han opp merkevaren «Gamvik» på hvitfisk med visjoner og drømmer.Foto: Einar Lindbæk

Slik tror Hjeltnes at silda kan erobre verden

23. august 2018  kl 13:11

Visjoner og drømmer er gull verd som utgangspunkt for å selge mer fisk fra Norge, mener Arne Hjeltnes. Han kom med gode råd Sildelagets seminar på Nor Fishing. Sild i sushi var et av ti gode råd fra Hjeltnes som dro i historien om hvordan laks ble en råvare for sushi på 1980-tallet nærmest med en tilfeldighet under en fellesreise med næring og politikere til Japan. 

Det sa den sedvanlig gode fiskeriambassadøren som selv er i gang med å markedsføre merkevaren Gamvik med produkter som er laget ved anlegget i Mehamn.  SIDEBLIKK: Arne Hjeltnes kastet et sideblikk på pelagisk fisk da han kom med sine anbefalinger om å gjøre seg mer lekker med sild i det globale markedet. Selv bygger han opp merkevaren «Gamvik» på hvitfisk med visjoner og drømmer.Foto: Einar Lindbæk

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...