MATY FRA HAVET: Fra Norges Rederiforbunds kulinariske smaksopplevelse fra havet under Arendalsuken 2016.Foto: Sondre Steen Holvik
MATY FRA HAVET: Fra Norges Rederiforbunds kulinariske smaksopplevelse fra havet under Arendalsuken 2016.Foto: Sondre Steen Holvik

- Sjømatnæringen har gode historier å fortelle

8. august 2018  kl 20:46

Når Sjømat Norge har engasjert seg aktivt i etableringen av den nye nasjonale matmessen Foodscape, er det fordi vi mener sjømatnæringen må ta større plass i diskusjonen om matproduksjon, bærekraft og kosthold. Norges Varemesse lanserer Foodscape som er en ny bærekraftsmesse for matbransjen i oktober. På det store messeområdet på Lillestrøm kommer sentrale innkjøpere fra handelen, kantiner, storhusholdninger, restauranter, og reiselivssektoren for å se hvordan norske matprodusenter forholder seg til ulike bærekraftshensyn. Langsiktig arbeid MATY FRA HAVET: Fra Norges Rederiforbunds kulinariske smaksopplevelse fra havet under Arendalsuken 2016.Foto: Sondre Steen Holvik

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her
—————VELG ALTERNATIV—————
——eller——
——eller——

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...

Misvisende om lusemidler fra Lerøy Seafood Group

Leserinnlegg
2 kommentarer16. oktober 2018 11:06

Markedsføring av pelagisk fisk

Leserinnlegg
16. oktober 2018 05:00

Klimasinker i Nordland

Leserinnlegg
15. oktober 2018 20:04

Avgift på grønn skipsfart skader miljøet

Leserinnlegg
15. oktober 2018 17:03

Fedje-ubåten må opp i Stortinget

Leserinnlegg
1 kommentar14. oktober 2018 11:21

SV er ikke på lag med oss

Leserinnlegg
1 kommentar13. oktober 2018 18:54

Hvem vrir på ord, Sandvik?

Leserinnlegg
1 kommentar13. oktober 2018 12:34

Fravær av journalistikk

Leserinnlegg
7 kommentarer12. oktober 2018 14:07

Kysten avlives av laksemilliardærer

Leserinnlegg
3 kommentarer12. oktober 2018 05:00

Takk til våre sjømenn som aldri mønstrar av

Kommentar
7 kommentarer10. oktober 2018 05:00

Når ordvalg vrenger fakta i LoVeSe

Kommentar
7. oktober 2018 18:17

Er sjømaten en del av det norske matbegrepet?

Leserinnlegg
7. oktober 2018 14:33
FASTE SKRIBENTER
SKRIBENTER
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...