LEVENDE? Er det noen som lurer på om en kylling blir levende igjen etter at den er frosset ned? Ikke? Men spørsmål om frosne reker blir levende når de tines, forekommer fiskehandleren i hovedstaden.Foto: Klaudia Lech
LEVENDE? Er det noen som lurer på om en kylling blir levende igjen etter at den er frosset ned? Ikke? Men spørsmål om frosne reker blir levende når de tines, forekommer fiskehandleren i hovedstaden.Foto: Klaudia Lech

Kunnskapsløse sjømathandlere i sjømatnasjon Norge

8. august 2018  kl 09:00

Det er på tide at den gjengse nordmann lærer seg forskjellen på utseende til en laks og en torsk.

Kunnskapsløs om sjømat

For meg er det en annen måte å si at man ikke skal tro at man er bedre enn alle andre - selv når man er veldig flink i noe - ydmykhet. Det betyr derimot ikke at man er kunnskapsløs. Men hvorfor virker det som den norske befolkningen tilsynelatende er det hva angår sjømat? Det er mang en gang jeg er blitt spurt om torsk er laks og omvendt. Dette kan jeg ha en viss forståelse for, ettersom tilgang på hel fisk er mager i hovedstaden.  LEVENDE? Er det noen som lurer på om en kylling blir levende igjen etter at den er frosset ned? Ikke? Men spørsmål om frosne reker blir levende når de tines, forekommer fiskehandleren i hovedstaden.Foto: Klaudia Lech

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...

- Dryge påstander fra Hammerfest Fiskarlag

Leserinnlegg
1 kommentar19. mars 2019 13:36

- Milliardran fra kystflåten

Leserinnlegg
19. mars 2019 13:36

- Fangst av rødåte er å sage av greina vi sitter på

Leserinnlegg
2 kommentarer19. mars 2019 05:00
FASTE SKRIBENTER
SKRIBENTER
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...