LEVENDE? Er det noen som lurer på om en kylling blir levende igjen etter at den er frosset ned? Ikke? Men spørsmål om frosne reker blir levende når de tines, forekommer fiskehandleren i hovedstaden.Foto: Klaudia Lech
LEVENDE? Er det noen som lurer på om en kylling blir levende igjen etter at den er frosset ned? Ikke? Men spørsmål om frosne reker blir levende når de tines, forekommer fiskehandleren i hovedstaden.Foto: Klaudia Lech

Kunnskapsløse sjømathandlere i sjømatnasjon Norge

8. august 2018  kl 09:00

Det er på tide at den gjengse nordmann lærer seg forskjellen på utseende til en laks og en torsk.

Kunnskapsløs om sjømat

For meg er det en annen måte å si at man ikke skal tro at man er bedre enn alle andre - selv når man er veldig flink i noe - ydmykhet. Det betyr derimot ikke at man er kunnskapsløs. Men hvorfor virker det som den norske befolkningen tilsynelatende er det hva angår sjømat? Det er mang en gang jeg er blitt spurt om torsk er laks og omvendt. Dette kan jeg ha en viss forståelse for, ettersom tilgang på hel fisk er mager i hovedstaden.  LEVENDE? Er det noen som lurer på om en kylling blir levende igjen etter at den er frosset ned? Ikke? Men spørsmål om frosne reker blir levende når de tines, forekommer fiskehandleren i hovedstaden.Foto: Klaudia Lech

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...

Er du smartere enn en bavian?

Kommentar
18. august 2019 18:30

Økt verdiskaping fra restråstoff fra laks

Kommentar
18. august 2019 11:45

Leppefisk-fiskerne gambler på lusa

Kommentar
17. august 2019 14:45

- Hun har ikke overbevist meg

Leserinnlegg
16. august 2019 17:02

Få fisken inn i valgkampen!

Leserinnlegg
3 kommentarer16. august 2019 14:15

- Mer bærekraftig torsk vil gi stor gevinst

Leserinnlegg
15. august 2019 05:00

Fiskeriministeren: - Følg med i timen, Fiskeribladet

Leserinnlegg
3 kommentarer14. august 2019 16:00

Bomskudd fra MDG om hydrogenperoksid og rekedød

Leserinnlegg
2 kommentarer14. august 2019 09:15

Fiskeriministeren slår tilbake: - Er det galt å møte næringen?

Leserinnlegg
4 kommentarer13. august 2019 18:45

Norges sjømatråd og statens eierskap

Leserinnlegg
1 kommentar13. august 2019 09:30

- Oppdrettsindustriens giftdumping dreper rekene

Leserinnlegg
1 kommentar12. august 2019 19:30
FASTE SKRIBENTER
SKRIBENTER
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...