BÅTSFJORDBRUKET: Vil produsere mer fisk lokalt og sende det ut i markedet.Foto: Per Thrana
BÅTSFJORDBRUKET: Vil produsere mer fisk lokalt og sende det ut i markedet.Foto: Per Thrana

Vil skape helårige og trygge arbeidsplasser i Båtsfjord

12. juli 2018  kl 11:49

For å klare konkurransen satser Båtsfjordbruket på kvalitet. Mens fisken som blir bearbeidet i Kina må fryses to ganger, ønsker et kresent markedet i Europa fersk filet, helst loins, den tykkeste ryggfileten. Båtsfjordbruket skal investere i nye filetmaskiner og roboter, men sier til avisa at de ønsker å beholde alle ansatte.  Båtsfjord med fersk filet hver dag. Dette tallet skal øke når vi får nye filetmaskiner og roboter i drift. Vi vil da øke mengden fisk, og målet er å beholde alle arbeiderne, sier sjefen på Båtsfjordbruket. BÅTSFJORDBRUKET: Vil produsere mer fisk lokalt og sende det ut i markedet.Foto: Per Thrana

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her
—————VELG ALTERNATIV—————
——eller——
——eller——

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...