Kongekrabbe på grillen.Foto: Norges sjømatråd
Kongekrabbe på grillen.Foto: Norges sjømatråd

Sjømatbedriftene som sikter mot (sjø)stjernene

23. juni 2018  kl 14:00

Nylig var alt som kryper og går av kulinariske superstjerner og matskribenter samlet i Baskerland. Her var også de norske aktørene som har peilet seg inn mot det aller mest kresne segmentet av matverdenen, med sine levende sjøkreps og kongekrabber, ferske råreker, kamskjell, tørrfisk og østers. Denne uken er alt som kryper og går av kulinariske superstjerner og matskribenter samlet i Baskerland. Her er også de norske aktørene som har peilet seg inn mot det aller mest kresne segmentet av matverdenen, med sine levende sjøkreps og kongekrabber, ferske råreker, kamskjell, tørrfisk og østers.

- Det er en forankret strategi for skalldyrnæringen at man skal jobbe mot toppsegmentet og derfor er Sjømatrådet inne som offisiell sjømatpartner under kåringen av World's 50 Best Restaurants i Bilbao. I den forbindelse har vi invitert med oss de næringsaktørene innen både skalldyr og annen sjømat som satser inn mot dette ekstremt krevende og kvalitetsfokuserte markedet, forteller prosjektleder i Sjømatrådet, Synne Guldbrandsen. Kongekrabbe på grillen.Foto: Norges sjømatråd

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her
—————VELG ALTERNATIV—————
——eller——
——eller——

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies Fiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...