MEST ISOPORKASSER: Pakking av laks i isoporkasser på Grieg Seafood Finnmark sitt lakseslakteri i Alta. Isoporkasser er den klart mest vanlige emballasjen for sjømat.Foto: Agnar Berg
MEST ISOPORKASSER: Pakking av laks i isoporkasser på Grieg Seafood Finnmark sitt lakseslakteri i Alta. Isoporkasser er den klart mest vanlige emballasjen for sjømat.Foto: Agnar Berg

50 millioner isoporkasser med laks. Men ingen oversikt hva som skjer med de etter bruk

21. juni 2018  kl 18:30

Isopor er en del av plastsøpla i havet. I fjor gikk det om lag 50 millioner isoporkasser med laks ut av Norge. Men det finnes ingen oversikt over hva som skjer med kassene etter bruk. I Norge er det en god oversikt over hva brukte kasser fra sjømatnæringen går til. Men 95 prosent av norsk sjømat eksporteres, og det finnes ingen god oversikt over hvordan disse kassene ender sine liv. Ikke oversikt MEST ISOPORKASSER: Pakking av laks i isoporkasser på Grieg Seafood Finnmark sitt lakseslakteri i Alta. Isoporkasser er den klart mest vanlige emballasjen for sjømat.Foto: Agnar Berg

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.