Lekre fiskekaker, her slik man får servert på Buktafestivalen i Tromsø, skal bli mer vanlig å kunne kjøpe også på kiosker og bensinstasjoner.Foto: Ann-Hege Dahl Sørensen
Lekre fiskekaker, her slik man får servert på Buktafestivalen i Tromsø, skal bli mer vanlig å kunne kjøpe også på kiosker og bensinstasjoner.Foto: Ann-Hege Dahl Sørensen

Mer sjømat i kiosker og på bensinstasjoner

9. juni 2018  kl 14:33

Torsdag signerte KBS-bransjen på et bransjesamarbeid for et bedre kosthold og sunnere matalternativer i kiosker og på bensinstasjoner.

Kjedene han representerer innenfor kiosk- bensinstasjon- og servicehandel har signert en intensjonsavtal for et sunnere kosthold. Den forplikter kjedene til å bidra til svært ambisiøse målsetninger for nordmenns kosthold. Forbruket av salt, sukker og skadelig fett skal reduseres, og forbruket av frukt og grønt, sjømat og grove kornprodukter økes. Lekre fiskekaker, her slik man får servert på Buktafestivalen i Tromsø, skal bli mer vanlig å kunne kjøpe også på kiosker og bensinstasjoner.Foto: Ann-Hege Dahl Sørensen

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.