Selv om kråkebollen er ferdig utvokst, har den ikke nok innhold. Etter tre måneders fôring kan de være klare for middagsbordet. Her er biolog Frida Thyri Segafredo i Cflow Fish Handling på selskapets pilotanlegg i Japan.Foto: Cflow
Selv om kråkebollen er ferdig utvokst, har den ikke nok innhold. Etter tre måneders fôring kan de være klare for middagsbordet. Her er biolog Frida Thyri Segafredo i Cflow Fish Handling på selskapets pilotanlegg i Japan.Foto: Cflow

Oppdrett av kråkebolle på land forberedes i Norge

18. mars 2018  kl 10:42

På Sula utenfor Ålesund skal snart kråkeboller feites opp for å tilfredsstille japanske ganer. Bedriften Cflow Fish Handling utvikler anlegg for oppdrett av kråkebolle. I øyeblikket venter de bare på godkjenning, som de håper kommer i april eller mai, og så skal de få kråkebollene på plass i pilotanlegget. Utvikler teknologien Selv om kråkebollen er ferdig utvokst, har den ikke nok innhold. Etter tre måneders fôring kan de være klare for middagsbordet. Her er biolog Frida Thyri Segafredo i Cflow Fish Handling på selskapets pilotanlegg i Japan.Foto: Cflow

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...