PÅ BEDRINGENS VEI: - Når føler jeg meg helt som før, men det er klart at dette kunne gått virkelig galt, sier Trond Davidsen, viseadministrerende direktør i Sjømat Norge. Her fra sykesengen på Diakonhjemmet sykehus. Foto: Privat
PÅ BEDRINGENS VEI: - Når føler jeg meg helt som før, men det er klart at dette kunne gått virkelig galt, sier Trond Davidsen, viseadministrerende direktør i Sjømat Norge. Her fra sykesengen på Diakonhjemmet sykehus. Foto: Privat

Trond hadde hellet og kollegene på sin side da han fikk blodpropp

12. mars 2018  kl 12:35

Uten god hjelp fra kolleger, kunne det gått mye verre. Nå vil Trond Davidsen i Sjømat Norge spise enda mer laks fremover.

Fiskeribladet snakker med ham fra sykesengen på Diakonhjemmet sykehus. Han vil helst ta intervjuet over telefon.

Skjønte knapt hva han sa PÅ BEDRINGENS VEI: - Når føler jeg meg helt som før, men det er klart at dette kunne gått virkelig galt, sier Trond Davidsen, viseadministrerende direktør i Sjømat Norge. Her fra sykesengen på Diakonhjemmet sykehus. Foto: Privat

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.