Annonse
Karl Alberth Hansen i Karls Fisk og Skalldyr.Foto: Jørn Mikael Hagen
Karl Alberth Hansen i Karls Fisk og Skalldyr.Foto: Jørn Mikael Hagen

Karl selger likevel ikke livsverket

Annonse

Karl Alberth Hansen var i forhandlinger om å selge suksessbedriften Karls Fisk og Skalldyr i Tromsø. Men fredag ble det bestemt at det likevel ikke blir noe salg.

Pressemelding
Redaksjon

14. januar 2018 19:17

Oppdatert: 14. januar 2018 19:21

Som det ved flere anledninger har vært referert til i lokale og regionale aviser, har det pågått en prosess mellom Karls Fisk og Skalldyr og en annen aktør, hvis mål var at sistnevnte skulle kjøpe deler av eller alle aksjene i Karls Fisk og Skalldyr AS. 

Annonse

Aktøren det har vært forhandlet med er markant innenfor segmentet vi opererer i, og en av tingene det relativt tidlig i prosessen var enighet om var den eventuelle kjøpesummen.

Forhandlingene ble innledet i begynnelsen av september sist høst, men fredag 12. januar ble det enighet mellom partene om at forhandlingene skulle avsluttes. Det ble ingen avtale.

Når det nå ble som det ble, var det altså ikke på grunn av prisen aktøren var villig til å betale.

- Avgjørelsen ble tatt på magefølelsen, sier Hansen selv i et kort svar til Fiskeribladet.

Karls Fisk og Skalldyr

Karls Fisk og Skalldyr er et grossistfirma som opererer i fisk- og skalldyrsegmentet innenfor nærings og nytelsesmiddelindustrien. 

Bedriften selger og leverer varer til hele Norge inkludert Svalbard, samt Europa og USA. 

Selskapet ble etablert i 2003 av Karl Alberth Hansen som er daglig leder, aleneaksjonær og styreformann. 

Bedriftens filosofi er å satse på kvalitet fremfor kvantitet. 

Blant annet blir all fisk håndfiletert, de bokner fisk på naturlig, gammeldags måte og røykelaksen produseres etter en gammel sjøsamisk oppskrift.

Fortsatt drift, alt som før, matkvalitet og kunden i fokus

Driften fortsetter nå slik den har gjort i hele perioden forhandlingene om salg har pågått, med hovedfokus på matsikkerhet og kunden. Sammen med styret skal vi se på og muligens gjøre noen justeringer for å sikre en mer effektiv og funksjonell drift. 

Sistnevnte kan bety ansettelser av personer i nøkkelroller både på leder- og økonomisiden. Vi gjennomfører og sluttfører snart også en ombygging av eksisterende lokaler for å imøtekomme og ivareta den økende etterspørselen fra eksisterende og nye kunder, bekrefter Hansen selv i en pressemelding fra bedriften.

Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00