Annonse
GÅR AV: Konsernsjef Gunnar Bjørkavåg går av som konsernsjef i NHST Media Group, som eier både IntraFish og Fiskeribladet.  Foto: Aleksander Nordahl
GÅR AV: Konsernsjef Gunnar Bjørkavåg går av som konsernsjef i NHST Media Group, som eier både IntraFish og Fiskeribladet.  Foto: Aleksander Nordahl

Bjørkavåg slutter i NHST Media Group

Gunnar Bjørkavåg og styret i NHST Media Group er blitt enige om at Gunnar Bjørkavåg fratrer sin stilling som konsernsjef for NHST Media Group 1.februar 2018. Det har vært en god og grundig prosess som har ført frem til at Bjørkavåg fratrer sin stilling.

Samfunn

11. januar 2018 11:14

Oppdatert: 11. januar 2018 11:15

Styrets leder Anette Olsen har følgende kommentar:

-Gunnar Bjørkavåg har ledet konsernet i 18 år og i ulike faser. I denne perioden har mediebransjen gjennomgått betydelige endringer. Gunnar har ledet konsernet med stødig hånd og han har levert betydelige bidrag til den posisjonen konsernet i dag nyter godt av.

Styret i NHST Media Group setter nå i gang en grundig prosess for å rekruttere en ny konsernsjef.

Frem til en ny konsernsjef er ansatt vil lederne for de ulike forretningsområdene og konsernstaber få et utvidet ansvar. Lederne for forretningsområdene vil i denne perioden også være styreledere i de respektive selskapene.

Styreleder Anette Olsen understreker at styret har stor tro på organisasjonen og de strategier og planer som er utarbeidet for de ulike forretningsområdene:

-NHST er godt posisjonert i markeder med både krevende utfordringer og mange muligheter. Vi vil fortsette å videreutvikle og styrke konsernet med utgangspunkt i dagens virksomhetsområder, sier styreleder Anette Olsen.

Konsernsjef Gunnar Bjørkavåg ser tilbake på perioden i NHST med stor glede:

-Jeg vil takke alle ansatte, styremedlemmer og forretningsforbindelser for meget godt samarbeid i disse 18 årene. Jeg ønsker lykke til videre, og har stor tro på konsernets muligheter. Særlig nå - etter betydelig digital fremgang de siste årene, sier Gunnar Bjørkavåg.

Som tidligere opplyst i konsernets årsrapporter er konsernsjef Gunnar Bjørkavåg berettiget til 18 måneders lønnsvederlag.

DEL SAKEN
Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00