Annonse

Nye bedrifter

Annonse
Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837

13. januar 2018 07:44

Jet Seafood AS

zoomBilde

Det nye aksjeselskapet i Bergen skal drive engroshandel med sjømat, konsulentvirksomhet samt investeringsvirksomhet, primært innen sjømat. Selskapet har fått 50.000 kroner i aksjekapital. Eirik Talhaug er styrets leder.

Norsk Fiskeindustri Invest AS

Arne Stang har startet selskapet Norsk Fiskeindustri Invest med ti millioner kroner i aksjekapital. Han er både daglig leder og styreleder i selskapet. Selskapet er et investeringsselskap i Oslo, som skal eie aksjer og andeler i andre selskaper, og andre verdipapirer.

Lance AS

I Tromsø har styreleder Bengt Are Korneliussen startet det nye aksjeselskapet Lance som har til formål å eie og drifte fartøyet RV «Lance» og tilknyttede rettigheter. Selskapet har fått 1,5 millioner kroner i aksjekapital. Østen Mortvedt er styremedlem i det nye selskapet.

Wenberg Fiskeoppdrett 2 AS

I Fauske er det nye aksjeselskapet registrert og har som formål oppdrett av fisk og det som står i forbindelse. Hans Ørjan Wenberg er daglig leder og styremedlem. Geir Wenberg er styreleder og Roger Øksheim og Grethe Pernille Wenberg er styremedlemmer. Selskapet har fått 30.000 kroner i aksjekapital.

Runhild av Reine AS

I Reine i Moskenes er det startet et nytt aksjeselskap med 30.000 kroner i aksjekapital. Selskapet sakal drive utleie av eiendom, samt høsting, foredling og salg av tang. Runhild Olsen er daglig leder og styremedlem. Petter Lambine er styreleder og Anne Nesheim, Tore Hongset og Kjell Morten Olsen er styremedlemmer.

Ådlandvassdraget Fiskelag SA

Det nye samvirkeforetaket på Stord i Hordaland skal drive med kultiveringsarbeid for å bedre fiskebestanden og fiskeforholdene i Ådlandsvassdraget. Samvirkeforetaket selger fiskekort. Johannes Njøsen er daglig leder og styrets leder. Styremedlemmer er Sylve Rusten, Vigdis Vatne, Jan Ove Sagenes og Kjell Håvard Sævareid.

DEL SAKEN
Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00