Stor dag på Myken. Åtte av tolv aksjonærer i Myken Destilleri var tilstede da verdens første arktiske whisky ble tappet av tønna som har stått lagret i det tidligere fiskemottaket på Myken i ganske nøyaktig tre år. Ole Johannessen, Trude Tokle, Erik Drengsrud, Anita Huka Johannessen, Kerstin Marthinsen, Bodil Leidland og Jan Hellstrøm. Foran sitter daglig leder Roar Larsen.Foto: Myken Destilleri

Whisky sørger for en historisk dag i Myken

29. desember 2017  kl 18:23

Whisky er den nye vinen i fiskeværet Myken. Og i går kunne ildsjelene i Myken Destilleri endelig markere at de har produsert verdens første arktiske whisky - tre år etter at den første tønna ble fylt. I går hevet aksjonærer og mykenværinger glassene i en felles skål for verdens første arktiske whisky. Etter tre år med tålmodig venting, var det i går duket for en merkedag i det ærverdige fiskeværet. Ekte whisky Stor dag på Myken. Åtte av tolv aksjonærer i Myken Destilleri var tilstede da verdens første arktiske whisky ble tappet av tønna som har stått lagret i det tidligere fiskemottaket på Myken i ganske nøyaktig tre år. Ole Johannessen, Trude Tokle, Erik Drengsrud, Anita Huka Johannessen, Kerstin Marthinsen, Bodil Leidland og Jan Hellstrøm. Foran sitter daglig leder Roar Larsen.Foto: Myken Destilleri

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00