SILDEKRANGEL: Torfinn Gangstad holder diskusjonen mellom HI og fiskerne om NVG-sildebestanden levende. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG
SILDEKRANGEL: Torfinn Gangstad holder diskusjonen mellom HI og fiskerne om NVG-sildebestanden levende. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG

Hva som har rot i virkeligheten

Diskusjonen mellom Havforskningsinstituttet og Torfinn Gangstad fortsetter.

Leserinnlegg
Skrevet av14. desember 2017 11:10

Jeg syns det er meget bra at Geir Huse nå endelig kommer på banen i denne saken, men beklager på det sterkeste at dette skal være nødvendig å ta i det offentlige rom. Hadde ledelsen på HI tatt imot de utallige henvendelsene fra meg og Jens Christian Holst om et møte angående saken, kunne dette vært unngått.

Sovende fiskeriorganisasjoner og politikere

Jeg ønsker ikke å kommentere hverken påstander om min «usaklighet» eller hva som ikke har «rot i virkeligheten», minner bare om «Gardermoenmøtet» og hva de følte de fiskerne/fiskebåtrederne som deltok der.

Jeg er fullstendig klar over at det er grove beskyldninger jeg kommer med og jeg regnet heller ikke med at de ble stående «uimotsagt», det var faktisk mitt håp at de ble besvart.

Det som gjør at jeg mener at dette er bra, er at nå tvinges det endelig frem en ny og uavhengig gjennomgang av «Vendlatoktet». Det er kun en slik gjennomgang som kan vise hvem som har «rot i virkeligheten» og begge parter er nok interessert i å ha det.

( VILKÅR )

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

FASTE SKRIBENTER
SKRIBENTER
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.