Annonse
Annonse
ETTERTRAKTET: Grieg Seafood i Finnmark satser på lærlinger og har et eget fagopplæringskurs internt i bedriften. Kursene er populære, og bidrar også til økt norsk kunnskap blant fremmedspråklige ansatte.Foto: Agnar Berg

Grieg jobber for å få ungdom i jobb

27. desember 2017  kl 20:27

Grieg Seafood Finnmark har i dag 40 ansatte som tar fagbrev. - Høyere lønn motiverte meg, sier Rainer Isaksen (26). Grieg Seafood i Finnmark har de siste årene jobbet aktivt for å få økt kunnskap blant sine ansatte. Bakgrunnen er at arbeidsoppgavene blir mer krevende og spesialiserte. I dag har de et eget fagopplæringsprogram sammen med opplæringskontoret for å få flest mulig ansatte til å ta fagbrev. I tillegg til deres eget program, har Grieg i overkant av ti personer som følger ordinært lærlingeløp. Plusset på lønnen ETTERTRAKTET: Grieg Seafood i Finnmark satser på lærlinger og har et eget fagopplæringskurs internt i bedriften. Kursene er populære, og bidrar også til økt norsk kunnskap blant fremmedspråklige ansatte.Foto: Agnar Berg

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00