ETTERTRAKTET: Grieg Seafood i Finnmark satser på lærlinger og har et eget fagopplæringskurs internt i bedriften. Kursene er populære, og bidrar også til økt norsk kunnskap blant fremmedspråklige ansatte.Foto: Agnar Berg
ETTERTRAKTET: Grieg Seafood i Finnmark satser på lærlinger og har et eget fagopplæringskurs internt i bedriften. Kursene er populære, og bidrar også til økt norsk kunnskap blant fremmedspråklige ansatte.Foto: Agnar Berg

Grieg jobber for å få ungdom i jobb

27. desember 2017  kl 20:27

Grieg Seafood Finnmark har i dag 40 ansatte som tar fagbrev. - Høyere lønn motiverte meg, sier Rainer Isaksen (26). Grieg Seafood i Finnmark har de siste årene jobbet aktivt for å få økt kunnskap blant sine ansatte. Bakgrunnen er at arbeidsoppgavene blir mer krevende og spesialiserte. I dag har de et eget fagopplæringsprogram sammen med opplæringskontoret for å få flest mulig ansatte til å ta fagbrev. I tillegg til deres eget program, har Grieg i overkant av ti personer som følger ordinært lærlingeløp. Plusset på lønnen ETTERTRAKTET: Grieg Seafood i Finnmark satser på lærlinger og har et eget fagopplæringskurs internt i bedriften. Kursene er populære, og bidrar også til økt norsk kunnskap blant fremmedspråklige ansatte.Foto: Agnar Berg

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...