Annonse
Annonse
FRILUFTSKONTOR: Båten var kontor for dagen, i Porsvika fiskerihavn i strålende augustvær.FOTO: OLE ERIK KLOKEIDE

Min kontordag på sjøen

30. desember 2017  kl 11:28

Fredag 25. august var min flotteste dag på jobben i år. Eller egentlig den beste på så lenge jeg kan huske. Dagen startet med frokost klokken seks, i sjøboden på Lerøy i Sund kommune. Været var det aller beste med strålende sol og blikk stille på sjøen. 

Været ble bedre og bedre, og humøret steg for hver time. I Porsvika var fem-seks mindre fiskebåter i full aktivitet ved Telavåg Fiskemottak. Fiskerne Agnar Steinsland, Inge Glesnes, Mats Pedersen og Yngve Bjorøy leverte ti tonn makrell med «Bogaskjær» da Fiskeribladet var der. Fiskerne var storfornøyd med været og ikke minst en makrellpris på 12 kroner kiloen. Alle lot seg intervjue med smil om munnen og poserte villig for fotografen.  FRILUFTSKONTOR: Båten var kontor for dagen, i Porsvika fiskerihavn i strålende augustvær.FOTO: OLE ERIK KLOKEIDE

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00