Annonse

Nye bedrifter

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837

6. desember 2017 20:28

Wilson Sjark AS

zoomBilde

I Fosnavåg har styreleder Willy Frantsen og daglig leder Sondre Kvalsvik Frantsen startet fiskeriselskapet Wilson Sjark AS. Selskapet har fått 500.000 kroner i aksjekapital og har som formål å drive fiskeri med sjark.

Viking Group AS

I Byrknesøy i Gulen er det startet et nytt investeringsselskap som har som formål å investere i virksomheter innen fiskeribransjen og virksomheter med tilknytning til fiskeri for øvrig. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Styreleder er Andre Skarbø. Styremedlemmer er Stein-Inge Larsen og Erling Johan Ostnes.

Aquagreen Fresh AS

I Oslo er det startet et nytt aksjeselskap med formål å drive fiskeoppdrett. Selskapet har fått 30.000 kroner i aksjekapital og styrets leder er Shaista Khalid.

S. Skjåvik AS

I Tana er det startet nytt aksjeselskap som skal drive fiskeri, dykking og utleie av arbeidskraft. Selskapet har fått 30.000 kroner i aksjekapital. Sindre Midtlid Skjåvik er daglig leder og styreleder.

Årstein Wingan

I Snillfjord har innehaver Årstein Wingan startet et nytt enkeltpersonforetak der han skal drive med snekkerarbeid, sveising og utlegging av flytebrygger.

Anchorlift Technic International AS

I Moss er det startet et nytt aksjeselskap med 30.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal skjøpe og selge produkter i maritim næring og andre tjenester. Truls Magnus Lindseth er daglig leder og styreleder. Haakon Einar Bjørnson er styremedlem.

Hansen Sjøfiske AS

I Lødingen er det nye aksjeselskapet startet med 100.000 kroner. Selskapet skal drive fiske og fangst. Lisbeth Kristine Hansen er daglig leder og nestleder i styret. Svein Erik Nicolaysen er styreleder og Markus Kristoffer Sakariassen er styremedlem.

DEL SAKEN
Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00