Annonse
Melissa Gotliebsen, nyansatt prosjektleder til Sør-Korea for Sjømatrådet.Foto: Sjømatrådet
Melissa Gotliebsen, nyansatt prosjektleder til Sør-Korea for Sjømatrådet.Foto: Sjømatrådet

Sjømatutsending til Sør-Korea

Annonse

13. november 2017 10:12

Oppdatert: 13. november 2017 12:44

Sjømatrådets har ansatt Melissa Gotliebsen (30) som prosjektleder i Sør-Korea, et marked der Sjømatrådet tidligere ikke har hatt lokal tilstedeværelse.  

Annonse

- Sør-Korea har i løpet av få år utviklet seg fra å være perifert til å bli et stort marked for norsk sjømat. Det har vært et sterkt ønske fra næringen å utvikle markedet for eksisterende og nye arter, samt å ha en mer tydelig tilstedeværelse i markedet, heter det i en pressemelding for Sjømatrådet.

Gotliebsen kommer opprinnelig fra Karlsøy kommune i Troms. Hun har en bachelor i økonomi, og Master i markedsføring og ledelse med fiskerifag fra Universitetet i Tromsø. I løpet av sine drøye tre år i markedsavdelingen i Sjømatrådet har hun blant annet vært utstasjonert i Italia, og fokusert mye av arbeidet på konvensjonelle produkter.

Flere nye

Forrige uke ble det klart at Victoria Braathen blir ny utsending i Kina. Det er vedtatt å avvikle prosjektstillingen som fiskeriutsending til India til våren. Senere denne uken kommer Sjømatrådet til å annonsere nye utsendinger til Sverige, Spania og Brasil. 

Organisasjonen har bedt næringa om råd til hvordan den nye utekontorstrukturen skal være innen 1. januar neste år. Ifølge Sjømatrådet skal den nye strukturen være klar våren 2018.

DEL SAKEN
Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00