Annonse
MER MAT: Framtidens matproduksjon må øke, men vi er kanskje alene om å tro at den økningen må skje i havet. Dag Aksnes, professor i biologi ved Universiteteti Bergen var en av innlederne under havforskermøte i Bergen.<span>FOTO: KJERSTI SANDVIK</span>

Mer mat, men ikke nødvendigvis fra havet

18. oktober 2017  kl 17:01

Befolkningsvekst, mye feil- og underernæring kombinert med velstandsøkning gjør at behovet for økt matproduksjon i verden er stort. Hvor denne maten skal komme fra, tror vi at vi vet i Norge, men gjør vi det? Professor Dag Aksnes ved Universitetet i Bergen, har inntrykk av at det i Norge er en oppfatning av at økt matproduksjon må komme fra havet. Den oppfatningen deles ikke nødvendigvis i andre land.   Avfallshåndtering MER MAT: Framtidens matproduksjon må øke, men vi er kanskje alene om å tro at den økningen må skje i havet. Dag Aksnes, professor i biologi ved Universiteteti Bergen var en av innlederne under havforskermøte i Bergen.FOTO: KJERSTI SANDVIK

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00