Annonse

Nye bedrifter

Annonse
Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837

18. oktober 2017 18:18

Insula Produksjon AS

zoomBilde

I Leknes i Vestvågøy er det nye selskapet startet med en million kroner i aksjekapital. Selskapet skal drive produksjon og handel med næringsmidler. Sigvald Arctander Rist er styrets leder. Merete Helene Holte og Jan Erik Angelsen er styremedlemmer.

Bakketind AS

Daglig leder og styreleder Rune Morten Bakke har startet det nye aksjeselskapet med 30.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal drive fiske fra Rørvik i Vikna. Vivian Bakke er styremedlem.

Ystebø Fisk AS

I Sørvær i Hasvik er det nye selskapet Ystebø Fisk startet med 432.500 kroner i aksjekapital. Selskaet skal investere i andre selskaper. Styrets leder er Tomas Bjørnø og styremedlem er Jon-Atle Bjørnø.

Helgeland Havbruk AS

I Brønnøysund er det nye aksjeselskapet startet med 100.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal drive utvikling og drift av havbruksvirksomhet og andre aktiviteter knyttet til det. Paul Birger Torgnes er styreleder, mens Arnfinn Torgnes er styremedlem.

Mjånes Fisk AS

I Kalvåg i Bremanger er det nye selskapet på plass med 433.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal investere i andre selskaper. Håkon-Inge Mjånes er styreleder i selskapet.

Sævland Fiskeri

På Hjelmeland i Rogaland er enkeltpersonforetaket Sævland Fiskeri startet. Formålet er å drive med fiskeri. Fisk og skalldyr selges til mottak og direkte til kjøper. Innehaver av enkeltpersonforetaket er Mathias Sævland.

Midt Norsk Båtskole AS

I Trondheim er det stertet et nytt aksjeselskap som skal drive med undervisning og opplæring i maritime fag for fritidsbåter og mindre yrkesfartøy samt passasjerbefordring. Aksjeselskapet har fått 30.000 kroner i aksjekapital. Arne Ragnar Johnsen er daglig leder. Kjell Johnny Johnsen er styreleder, mens Jorunn Elvine Johnsen er varamedlem.

DEL SAKEN
Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00