Annonse
NÅ KAN DU BY: Advokat Ask Økland i Pelagisk Forening vant sykkelkonkurransen og vil auksjonere premien, en laksetrøye med stjernenes autografer, til inntekt for Redningsselskapet.<span>Foto: OLE ERIK KLOKEIDE</span>
NÅ KAN DU BY: Advokat Ask Økland i Pelagisk Forening vant sykkelkonkurransen og vil auksjonere premien, en laksetrøye med stjernenes autografer, til inntekt for Redningsselskapet.Foto: OLE ERIK KLOKEIDE

Ask auksjonerer laksetrøye for Redningsselskapet

Fristen for å by går ut klokken 16 mandag.

Hendelser
Øystein Hage
Telefon 55 21 33 13
Mobil 932 56 317

22. september 2017 11:31

Oppdatert: 25. september 2017 09:44

Sykkel-vinner Ask Økland i Pelagisk forening vil auksjonere bort en signert laksetrøye til inntekt for Redningsselskapet. 

- Jeg håper næringen er villig til å by så det monner, sier han.

Forrige uke arrangerte Fiskeribladet, IntraFish og Norges sjømatråd en sykkeljippo i Bergen, der sjømataktørene skulle sykle i ett minutt for å produsere mest mulig watt. Vinneren av konkurransen ble Ask Økland, som til daglig er advokat og jobber i Pelagisk forening i Bergen. Han produserte til og med mer watt enn Thor Hushovd. Premien var en signert VM-trøye, eller en såkalt laksetrøye, samt en VIP-billett til søndagens fellesstart.

Din til høystbydende

Trøyen har Ask bestemt seg for å auksjonere til høystbydende, og inntektene ønsker han skal gå til Redningsselskapet.

 Jeg synes de gjør en utrolig viktig jobb for hele næringen, noe vi nå har muligheten til å vise, sier Ask.

Utgangspris er 1000 kroner. Trøyen koster knappe 700 kroner i salgsboden i Bergen, men denne trøyen vil bli signert av alle vinnerne og de mest kjent syklistene som deltar i Bergen. Den kan med andre ord bli gull verdt.

- Fiskeribladet og IntraFish har allerede budt 5000 kroner for få fortgang i budene, forteller Pål Korneliussen, administrerende direktør i IntraFish Media.

By ved å sende inn mail her.

Alternativt send sms til telefon: 93256317

Budfrist er mandag 25. september klokken 16.00

NB! Merk budet med Navn, bedrift og beløp.

Våkn opp, sjømatfolk

- Her må næringen bare slå til. Det er jo penger nok i omløp i denne næringen, så jeg håper de kan bidra til inntektene til Redningsselskapet, legger Ask til.

Kommunikasjonssjef Frode Pedersen i Redningsselskapet mottar nyheten om auksjonen med et stort smil.

- Dette er utrolig hyggelig gjort, både av sjømatnæringen, Norges Sjømatråd og Ask Økland. Jeg håper virkelig næringen kjenner sin besøkelsestid, sier han.

Pedersen forteller at han nylig var på Hitra og besøkte oppdrettsnæringen.

- Vi jobber tett med næringen, og det var utrolig interessant og artig å se hvordan laksenæringen jobber, sier han.

Fiskeflåten er også godt kjent med den jobben Redningsselskapet gjør. Mang et fiskerliv er reddet av de rød og hvite båtene.

Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00