Folden Akva kontraherer ny båt
Annonse
Folden Akva kontraherer ny båt
Den nye NabWorken blir den første av sin størrelse i Folden Akvas flåte.FOTO: MOEN MARINE

Folden Akva kontraherer ny båt

Redaksjonen

14. september 2017 11:37

Fra basen i Steigen i Nordland leverer Folden Akva spesialiserte servicetjenester til oppdrettere i hele Nord-Norge. Steigen-selskapets nyeste ervervelse er et ettskrogs servicefartøy som er designet av Marin Design og bygget av Moen Marin. Fartøyet er 24 meter langt og skreddersydd for operasjoner over store avstander og i krevende farvann, skriver Folden Akva i en pressemelding.

Selskapet har tidligere kjøpt to båter fra Moen Marin.

Kenneth Larsen i Folden Akva sier at selskapet har fått flere forespørsler fra sine kunder om å utføre fortøyningsoppdrag, noe de kan imøtekomme med det nye fartøyet.

- Det er selvsagt svært gledelig at Folden Akva nok en gang viser oss tilliten når selskapet gjør investeringer i flåten. Gjennom tidligere samarbeid har vi erfart at folkene i Steigen er både kompetente og ambisiøse. Derfor er det moro å bidra med verktøyene som selskapet trenger for å innfri egne vekstambisjoner, sier Terje Andreassen, daglig leder i Moen Marin.

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00