Skuffelse over årets boreprogram i Barentshavet
Annonse

Skuffelse over årets boreprogram i Barentshavet

Olje
Redaksjonen

14. september 2017 09:41

Statoil er skuffet over årets boreprogram i Barentshavet og vil evaluere prosjektet når siste brønn er boret, sier finansdirektør Hans Jakob Hegge til Dagens Næringsliv (DN). 

Fire av fem brønner er nå boret, og mange markedsaktører og oljeeksperter har beskrevet resultatene som svært skuffende. Under onsdagens Paretokonferanse kalte Statoils finansdirektør Hans Jakob Hegge boreprogrammet en «moderat suksess», men han legger ikke skjul på at de faktiske funnene har vært skuffende.

- Suksessen ligger i det at boreprogrammet har vært billig, at vi har hatt høy operasjonell effektivitet, og at vi ikke har hatt noen alvorlige ulykker eller hendelser, sier Hegge til DN. 

Når resultatene fra den siste brønnen blir kjent, vil Statoil analysere resultatene og vurdere planene for neste år.

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00