Kokk Øyvind Bøe Dalelv hadde en spennende smakskombinasjon mellom tørrfisk og jordskokk. Foto: Norges sjømatråd
Kokk Øyvind Bøe Dalelv hadde en spennende smakskombinasjon mellom tørrfisk og jordskokk. Foto: Norges sjømatråd

Tørrfiskambassadøren 2018 er kåret

Samfunn
Redaksjonen
14. september 2017 07:38Oppdatert:
14. september 2017 09:31

Bodøværing og kokk Øyvind Bøe Dalelv gikk av med seieren i Beste Ganefryd, melder Norgses sjømatråd. Ganefryd er en delkonkurranse som premieres med egen pris under Årets kokk. 

Seieren innebærer også at Dalelv blir Sjømatrådets tørrfiskambassadør i året som kommer. Han skal fronte tørrfisk i ulike sammenhenger, og får  også et læreopphold hos en kokk i Italia. 

Dalelv kom på andreplass i konkurransen årets kokk. Der var det Christian André Pettersen som stakk av med den gjeveste prisen. 

I finalen til årets kokk presenterte kandidatene blant annet en sjømatrett av norsk ishavsrøye med råreker, kongekrabbe og/eller sjøkreps, skriver godt.no

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00