Ap er klare for å snakke olje med Høyre

Olje
Redaksjonen
13. september 2017 07:46Oppdatert:
13. september 2017 07:54

Arbeiderpartiet står klar til å samarbeide med regjeringen om å åpne for konsekvensutredning utenfor Lofoten dersom Venstre og KrF ikke lykkes i å binde Høyre og Frp til masta.

I Høyre-Frp-regjeringen ble en konsekvensutredning i områdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja stoppet av KrF og Venstre. 

- Vi skal ha gjennomslag for mest mulig av Aps politikk. Jeg deler ikke ut enkeltsaker nå, men dette er en av flere saker jeg skal jobbe for når jeg kommer tilbake til Stortinget, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre til NTB ifølge NRK

Venstre-leder Trine Skei Grande sier denne saken står øverst på partiets liste når hun skal møte de andre partilederne for å diskutere regjeringsalternativer. 

Frp ønsker å åpne hele Lofoten, Vesterålen og Senja for konsekvensutredning. Men partileder Siv Jensen vil ikke svare på om hun uten en avtale med KrF og Venstre, er klar til å sende saken til Stortinget.

Tirsdag kveld møttes partilederne fra Høyre, Frp, Venstre og KrF for å diskutere veien videre. Etter møtet sa Venstre-leder Trine Skei Grande til VG at det nok er større lyst i partiet til å komme i regjering enn for fire år siden.

KrF har fra før sagt nei til å bli et støtteparti eller gå inn i regjering med Frp.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00