Christian Chramer lanseres som mulig fiskeriminister
Annonse
Christian Chramer lanseres som mulig fiskeriminister
Christian ChramerFoto: Bent-Are Jensen

Christian Chramer lanseres som mulig fiskeriminister

Politikk

12. september 2017 14:46

Tradisjonen tro spekulerer media i hvem som blir våre kommende statsråder. 

Avisa iTromsø tror Per Sandberg henvises til et nytt departement, og spør seg om Landbruksdepartementet kan være neste stoppested for ham, da de mener han har hatt en for humpete seilas til å fortsette som fiskeriminister.

Sandberg sier selv til Fiskeribladet at han gjerne fortsetter som statsråd i Nærings- og fiskeridepartementet.

Som erstatter for Sandberg som statsråd for fiskeri, spekulerer iTromsø om den tidligere kommunikasjonsdirektøren i Norges sjømatråd, Christian Chramer, kommer inn.

NHO-direktøren har gjort karriere innenfor arbeidsgiverorganisasjonen, og har gått fra å være regiondirektør i Troms til å bli direktør på nasjonalt toppnivå i løpet av bare tre år.

Før den tid var han kommunikasjonsdirektør i Norges sjømatråd og han har også vært fiskeriutsending i Asia i noen år, skriver avisen.

Chramer har også fartstid fra Hæren, og er veteran fra Afghanistan. 

Chramer er gift med Anne Berit Figenschau som også faktisk nevnes som statsrådsalternativ av iTromsø for Kommunal, kultur- og kunnskapsdepartementet. Men de påpeker at det er tvilsomt at begge vil bli tildelt statsrådsposter. 

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00