ØNSKER BEDRE KVALITET: I vår gjennomførte forskere, fiskere og Båtfjordbruket en testproduksjon for å se om det var mulig å løse hyseutfordringene til industrien.FOTO: OLAFUR ARNAR INGOLFSSON/HAVFORSKNINGSINSTITUTTET
ØNSKER BEDRE KVALITET: I vår gjennomførte forskere, fiskere og Båtfjordbruket en testproduksjon for å se om det var mulig å løse hyseutfordringene til industrien.FOTO: OLAFUR ARNAR INGOLFSSON/HAVFORSKNINGSINSTITUTTET

Forskere og fiskere imponeres av levendeforsøk på hyse

13. september 2017  kl 05:00

I vår har «Ballstadøy» eksperimentert med å levere hysa levende til Båtsfjordbruket. Det ga bedre kvalitet og større utnyttelse av råstoffet. - Det er sjelden vi står og smiler så mye som da vi gjorde dette. Det var veldig spennende, sier Torbjørn Tobiassen, forsker ved Nofima. 

Den følsomme fisken ØNSKER BEDRE KVALITET: I vår gjennomførte forskere, fiskere og Båtfjordbruket en testproduksjon for å se om det var mulig å løse hyseutfordringene til industrien.FOTO: OLAFUR ARNAR INGOLFSSON/HAVFORSKNINGSINSTITUTTET

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.