ØNSKER BEDRE KVALITET: I vår gjennomførte forskere, fiskere og Båtfjordbruket en testproduksjon for å se om det var mulig å løse hyseutfordringene til industrien.<span>FOTO: OLAFUR ARNAR INGOLFSSON/HAVFORSKNINGSINSTITUTTET</span>

Forskere og fiskere imponeres av levendeforsøk på hyse

13. september 2017  kl 05:00

I vår har «Ballstadøy» eksperimentert med å levere hysa levende til Båtsfjordbruket. Det ga bedre kvalitet og større utnyttelse av råstoffet. - Det er sjelden vi står og smiler så mye som da vi gjorde dette. Det var veldig spennende, sier Torbjørn Tobiassen, forsker ved Nofima. 

Den følsomme fisken ØNSKER BEDRE KVALITET: I vår gjennomførte forskere, fiskere og Båtfjordbruket en testproduksjon for å se om det var mulig å løse hyseutfordringene til industrien.FOTO: OLAFUR ARNAR INGOLFSSON/HAVFORSKNINGSINSTITUTTET

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00